Bierkens, A.F.

Naam
A.F. Bierkens
Geslacht
Man
BIG-nummer
59019980401
Beroepsgroep
Artsen
Specialisme
Urologie (uroloog)
Beperking BIG-register
Bij de inschrijving in het register van artsen is per 11 maart 2014 aangetekend dat deze zorgverlener een berisping is opgelegd. De maatregel is opgelegd vanwege: geen of onvoldoende zorgverlening.
Datum maatregel
11-03-2014

“In 1981 gestart met de studie geneeskunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.  In 1991 gepromoveerd tot Doctor in de Geneeskunde op het proefschrift “Extracorporeal Shock Wave Lithotripsy for Urinary Calculi” (niersteenvergruizing) waarna gestart met de opleiding tot Uroloog.
Sinds 1998 werkzaam als Uroloog in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis te Dirksland” (bron).

Zorgkaart waardering: 4.2

“Luistert niet naar patiënt, en stelt een hele verkeerde diagnose. Onderzoekt niet. Geeft zonder onderzoek aan de prostaat, een kuur voor 30 dagen voor een ontstoken prostaat ( natte vingerwerk) terwijl bij een nader onderzoek in een ander ziekenhuis blijkt dat het uitgezaaide prostaatkanker is en geen ontstoken prostaat.Toen waren wij inmiddels 4 maanden verder. En een PSA waarde van 62” (05-11-2015, bron)

Zorgkaart waardering: 4.0

“Deze dokter laat mij in 3 dagen 2x op de spoedeisende hulp komen daar zie ik alleen zijn arts ass.daarna gaat er een ontslagbrief naar mijn huisarts dat er een oscan gemaakt is klopt niet.Bij een ander onderzoek niets te zien was dr Bierkens heeft mij zelf laten zien hoe ontstoken alles was. Ik zou geen vervolgafspraak meer hebben .Klopt ook al niet er zou een vervolgafspraak zijn met een herhaal onderzoek waarbij de ontsteking bleek.Deze dokter heeft alles fout gedaan en ik lig nu al 21/2 week ziek en met veel pijn in bed.” (18-04-2013, bron)