Not, H.P. van

Naam
Not,  Hans Pieter van
Geslacht
Man
BIG-nummer
89023023501
Beroepsgroep
Artsen
Specialisme
Plastische chirurgie (plastisch chirurg)

Plaats

’s Heer Hendrikskinderen
Aantekening
De inschrijving in het register van artsen is per 26 april 2017 voorwaardelijk geschorst voor de duur van zes maanden met een proeftijd van twee jaren. De proeftijd is ingegaan op 26 april 2017 en loopt tot en met 25 april 2019. De zorgverlener moet aan de volgende voorwaarden voldoen: zich voor het einde van de proeftijd niet opnieuw schuldig maken aan tuchtrechtelijk verwijtbaar gedrag. De maatregel is opgelegd vanwege: grensoverschrijdend gedrag.

Lees de uitspraak van het tuchtcollege
Opvallend is  punt 5.7: “Klager klaagt er ten slotte over dat de bestuursvoorzitter van [het ziekenhuis] en [het ziekenhuis zelf] niet hebben ingegrepen. Die klacht betreft niet verweerder. Daarop stuit die klacht af.”

bron: www.zeelandcare.nl

H.P. van Not

Plastisch Chirurg Hans Pieter van Not studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Na zijn artsexmen vervulde Van Not diensttijd bij de Koninklijke Marine als Luitenant ter Zee Arts en in andere functies, waaronder het Korps Mariniers in Noorwegen.  Van Not genoot zijn specialisatie in het Leyenburg ziekenhuis in Den Haag. Hij specialiseerde zich tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam en hedendaags in het Erasmus MC.

Hans Pieter van Not heeft als aandachtsgebieden de rimpelbehandeling met injectables, gelaat- en halschirurgie, neuscorrecties, borstcorrecties, liposculptuur en genitaalcorrecties.

In 1999 startte hij samen met collega Dennis Goossens de privékliniek MedCentric op. Dit deed hij naast zijn werkzaamheden in de reguliere ziekenhuizen van Zeeland. In deze ziekenhuizen heeft hij als aandachtsgebieden handchirurgie (traumatologie en vingergewrichtimplantaten) en borstcorrecties. H.P. van Not is werkzaam als plastisch chirurg in de Victoriakliniek en het MWCZ. Hij heeft bijzondere aandacht voor rimpelbehandeling met injectables, gelaat- en halschirurgie, neuscorrecties, borstcorrecties, liposculptuur en genitaalcorrecties.

Plastisch chirurg

Kiest u voor een plastisch chirurgische behandeling bij Zeelandcare? Onze plastisch chirurgen voeren de behandelingen uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Bij Zeelandcare kunt u terecht voor verschillende plastische behandelingen. Denk hierbij aan een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie en nog veel meer. Onze plastisch chirurgen hebben ieder een gebied van expertise. Kijk naar de beschrijving van de plastisch chirurgen om te zien op welk gebied hij of zij uitblinkt.