Tanghe, A.J.P.H.

De inschrijving van deze zorgverlener is doorgehaald. Deze zorgverlener mag niet werken in zijn/haar beroep.

Naam
A.J.P.H. Tanghe
Geslacht
Man
BIG-nummer
39048374516
Beroepsgroep
Psychotherapeuten
BIG-nummer
69048374501
Beroepsgroep
Artsen
Beperking
De inschrijving in het register van psychotherapeuten is per 17 juli 2015 doorgehaald. De maatregel is opgelegd vanwege: grensoverschrijdend gedrag, onjuiste behandeling en/of verkeerde diagnose en onzorgvuldige dossiervorming.
Beperking
De inschrijving in het register van artsen is per 17 juli 2015 doorgehaald. De maatregel is
opgelegd vanwege: grensoverschrijdend gedrag, onjuiste behandeling en/of verkeerde diagnose en onzorgvuldige dossiervorming.
Blijkens de website pscyho-bc.be is Tanghe nog steeds werkzaam als psychiater zowel bij de groepspraktijk in Nederland als in Belgie……

Eerdere Beperking BIG-register: schorsing
De inschrijving in het register van psychotherapeuten is per 7 april 2015 bij wijze van voorlopige voorziening geschorst. De maatregel blijft van kracht totdat de beslissing tot doorhaling van de inschrijving onherroepelijk is geworden of in hoger beroep is vernietigd. De maatregel is opgelegd vanwege: grensoverschrijdend gedrag, onjuiste behandeling en/of verkeerde diagnose en onzorgvuldige dossiervorming.
Beperking BIG-register
De inschrijving in het register van artsen is per 7 april 2015 bij wijze van voorlopige voorziening geschorst. De maatregel blijft van kracht totdat de beslissing tot doorhaling van de inschrijving onherroepelijk is geworden of in hoger beroep is vernietigd. De maatregel is opgelegd vanwege: grensoverschrijdend gedrag, onjuiste behandeling en/of verkeerde diagnose en onzorgvuldige dossiervorming.
Begindatum maatregel
07-04-2015
Einddatum maatregel
De schorsing is bij wijze van voorlopige voorziening opgelegd. De inschrijving blijft geschorst totdat de beslissing tot doorhaling van de inschrijving onherroepelijk is geworden of in beroep is vernietigd.