Zoon, Herman Oliver

Deze ex-huisarts heeft vele procedures gevoerd om zijn schorsing als arts- wegens grove onkunde- ongedaan te maken, tevergeefs.
Het is onaanvaardbaar dat hij ondanks zijn schorsing in Nederland, 20 jaar in Spanje zich als arts heeft voorgedaan en op deze manier patiënten mogelijk onzorgvuldig behandeld heeft, zie hieronder.
De Inspecties van Gezondheidszorg van Nederland en Spanje zijn hiervoor mede-verantwoordelijk.

Huisarts Herman Zoon: kreeg waarschuwingen, berisping en schorsing
4 december 2015 – Bron: nrc.nl

Deze ex-huisarts heeft vele procedures gevoerd om zijn schorsing als arts- wegens grove onkunde- ongedaan te maken, tevergeefs. Het is onaanvaardbaar dat hij ondanks zijn schorsing in Nederland, 20 jaar in Spanje zich als arts heeft voorgedaan en op deze manier patiënten mogelijk onzorgvuldig behandeld heeft, zie bericht sin-nl.org. De Inspecties van Gezondheidszorg van Nederland… Lees meer »

Geschorste arts Herman Zoon werkt al 20 jaar als dokter aan de Costa Blanca
4 december 2015 – Auteur: Victor Schildkamp – Bron: ad.nl

Toelichting SIN-NL Het betreft dr H.O. Zoon in 1989-1990 werkzaam als huisarts, Ring 117 in Dirksland . Herman Zoon is niet meer geregistreerd als arts en heeft zijn bevoegdheid tot het beoefenen van de geneeskunde, dus te werken als dokter, verloren omdat hij blijk heeft gegeven  van grove onkunde. Medisch tuchtcolleges zijn zeer terughoudend om… Lees meer »